Gabby's Dollhouse Gabby ve Süslü Kedi Havuz Oyun Seti (SUNMAN00049259)

Marka : Sunman
İndirim Oranı : %18 İndirim
Fiyat : ₺1.874,90(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.543,99(KDV Dahil)
Barkod : 0778988492598

 

Normal koşullarda : Sipariş tarihiniz itibariyle 24 SAAT  içerisinde kargo yapılmaktadır.

 

Tahmini Kargo Tesimatı : Normal şartlarda 1-3 iş Günüdür. Bazı uzak bölgerlerde süreler değişebilmektedir.

 

  Vade Farkı İle 9 Taksite Kadar Ödeme Ayrıcalığı

Gabby, havuzda eğleniyor!

 

Yazın güzel ve güneşli bir gününde Gabby evde oturuyor, oyun oynuyor ve keyifli vakit geçiriyor. Ama bir süre sonra sıkılıyor. Oyun oynamak güzel olsa da Gabby oynayabileceği tüm oyunları oynadı. Artık ne yapsam diye düşünüyor? Sonra aklına çok eğlenceli bir fikir geliyor. Neden havuzda yüzmüyor?

 

Gabby, havuzda yüzme fikrine bayıldı. Hemen Mercat’e fikrinden bahsetti ve ikisi de havuz eğlencesi için kolları sıvadı. Havuzu hazırladılar, içini su ile doldurdular ve kaydıraktan havuzun içine kaymaya hazırlar. Havuz başında güzel zaman geçiren Gabby ve Mercat çok eğleniyorlar!

 

Gabby ve MerCat tıpkı dizideki gibi görünüyorlar; sevimli kıyafetleri içinde ve seni sürprizlerle şaşırtmak için bekliyorlar. Merdivenleri kullanarak kaydırağa çıkmadan önce deniztarağı içindeki Sunny’i keşfedebilir ve sonra kaydıraktaki yerini alarak eğlenceye başlayabilirsin. Kaydıraktan kaymadan önce ahtapotu kullanarak Gabby’e su sıçratabilirsin. Gabby’e denizkızı kuyruğunu takabilir ve sihre yakından tanıklık edebilirsin. Denizkızı kuyruğunu taktıktan sonra Gabby’i kaydıraktan kaydır ve kuyruğunun renginin nasıl renk değiştirdiğini gör! Üstelik sadece Gabby’nin değil, MerCat’in kuyruğu da havuza girdiğine değişiyor ve eğlenceyi katlıyor. Havuzun değiştirebilir deseni de oyununa eğlence katmak için hazır!

 

Çocukların hayal güçlerinin ve yaratıcılıklarının gelişmesine katkıda bulunur. Eğlenceli oyunlar oynayarak keyifli vakit geçirmelerine yardımcı olur. Arkadaşları ile oynayacakları oyunlar sosyalleşmelerine katkı sağlar. Koleksiyon merakını destekler.

 

Kutu içerisinde; havuz seti, 2 adet figür, denizkızı kuyruğu, 2 adet yüzme simidi, ahtapot, şezlong ve sürpriz kutu bulunmaktadır.

 

Kutu ölçüsü: 35,8 x 8,2 x 30,4 cm

 

Ağırlık: 0,760 kg

Yeni Gelenler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR