Erpa Oyuncak Doğa Koleksiyon Masal Anlatan Bebek 662164 (ERPA662164)

Marka : Erpa
İndirim Oranı : %14 İndirim
Fiyat : ₺773,90(KDV Dahil)
İndirimli : ₺666,90(KDV Dahil)
Barkod : 8697452662164

 

Normal koşullarda : Sipariş tarihiniz itibariyle 24 SAAT  içerisinde kargo yapılmaktadır.

 

Tahmini Kargo Tesimatı : Normal şartlarda 1-3 iş Günüdür. Bazı uzak bölgerlerde süreler değişebilmektedir.

 

  Vade Farkı İle 9 Taksite Kadar Ödeme Ayrıcalığı
     
  Önemli Uyarı : Bu üründe renk ve model tercihi yapılamamaktadır. Ürün modeli ve rengi stok durumuna göre gönderilmektedir.

Önemli Uyarı : Bu üründe renk ve model tercihi yapılamamaktadır. Ürün modeli ve rengi stok durumuna göre gönderilmektedir.

Erpa Oyuncak Doğa Koleksiyon Masal Anlatan Bebek 662164, çocukların hayal gücünü ve yaratıcılığını desteklemek için tasarlanmış özel bir oyuncaktır. Bu masal anlatan bebek, çocukların hikaye dinleme ve anlatma becerilerini geliştirirken, aynı zamanda eğlenceli vakit geçirmelerini sağlar. Bebek, doğal malzemelerden üretilmiş olup, sağlığa zararlı kimyasallar içermemektedir, bu da ebeveynlerin güvenle tercih edebileceği bir seçenek olmasını sağlar. Doğa koleksiyonu temasıyla bebek, çocuklara çevre bilincini aşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Renkli ve göz alıcı tasarımıyla dikkat çeken bu bebek, hem oyun oynarken hem de öğrenirken keyifli anlar yaşatır. Özellikle masal saatlerinde çocukların hayal gücünü canlandıracak hikayeler sunarak, sosyal ve dil becerilerinin gelişimine katkıda bulunur. Erpa Oyuncak Doğa Koleksiyon Masal Anlatan Bebek 662164, çocukların arkadaşlarıyla paylaşabilecekleri ve birlikte oynayabilecekleri bir deneyim sunarak, sosyal etkileşimlerini artırır. Eğitici ve eğlenceli yapısıyla, bu oyuncak, her çocuğun oyuncak koleksiyonunda bulunması gereken vazgeçilmez bir parçadır. Kutu Boyutu : 40x17x12 Cm

Yeni Gelenler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR