Star Wars Darth Vader Elektronik Maske F9498 (INTERSTARF9498)

Marka : Star Wars
Fiyat : ₺1.373,90(KDV Dahil)
Barkod : 5010996237415

 

Normal koşullarda : Sipariş tarihiniz itibariyle 24 SAAT  içerisinde kargo yapılmaktadır.

 

Tahmini Kargo Tesimatı : Normal şartlarda 1-3 iş Günüdür. Bazı uzak bölgerlerde süreler değişebilmektedir.

 

  Vade Farkı İle 9 Taksite Kadar Ödeme Ayrıcalığı

Klasik bir kötü adamı canlandırın ve Star Wars Darth Vader Elektronik Maskesi™ ile karanlık tarafın maceralarını hayal edin.

Bu Star Wars elektronik maskesi galaktik ses efektleri ve Darth Vader ifadeleri içerir -- etkinleştirmek için maskenin yan tarafındaki düğmeye basmanız yeterlidir.

Bu Star Wars oyuncağı, Darth Vader'ın kaskından esinlenen tasarım ve detaylara sahiptir ve ayarlanabilir bir kayışla çoğu çocuğun kafasına uyar.

Çocuk maskeleri, erkek ve kız çocukları için harika Star Wars hediyeleridir ve ayrıca Star Wars kostümlerine mükemmel bir ektir.

Görünümü bir Darth Vader Işık Kılıcı ile tamamlayın!

ELEKTRONİK DARTH VADER MASKESİ: Darth Vader'ın kaskından esinlenen bu Star Wars™ maskesiyle Gücün karanlık tarafındaki maceraları hayal edin

SES EFEKTLERİ VE İFADELER: "Etkileyici, çok etkileyici" ve "Karanlık tarafın gücünü bilmiyorsunuz" gibi ses efektleri ve ifadeler için maskenin yan tarafındaki düğmeye basın (Sadece İngilizce konuşur)

KIRMIZI GÖZ LENS RENKLERİ VE AYARLANABİLİR KAYIŞ: 5 yaş ve üzeri çocuklar için olan bu Star Wars maskesi, çoğu çocuğun kafasına uyan kırmızı göz lens renklerine ve ayarlanabilir kayışlara sahiptir

PİLLER DAHİLDİR: Çocukların kutudan çıkar çıkmaz oynayabilmesi için 2 adet AAA pil içerir!

STAR WARS KOSTÜMÜ: Bu oyuncak maske, çocuklar için harika bir Star Wars hediyesi ve çocuklar için Darth Vader kostümüne mükemmel bir ektir

DAHA FAZLA ROL OYUNU EKİPMANI ARAYIN: Hayranlar, Hasbro'nun resmi Star Wars Işık Kılıçları™ ve maceraları devam ettirmek için daha fazla maske ile koleksiyonlarını genişletebilirler.

Yalnızca İngilizce konuşur.

Pil bilgisi: 1,5 V AAA X2 dahildir

Yaş: 5+

Yeni Gelenler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR