Polly Pocket Minik Kedi Hava Yolları Oyun Seti HWP19 (MATELLHWP19)

İndirim Oranı : %16 İndirim
Fiyat : ₺1.092,90(KDV Dahil)
İndirimli : ₺920,90(KDV Dahil)
Barkod : 0194735217779

 

Normal koşullarda : Sipariş tarihiniz itibariyle 24 SAAT  içerisinde kargo yapılmaktadır.

 

Tahmini Kargo Tesimatı : Normal şartlarda 1-3 iş Günüdür. Bazı uzak bölgerlerde süreler değişebilmektedir.

 

  Vade Farkı İle 9 Taksite Kadar Ödeme Ayrıcalığı

Polly Pocket Minik Kedi Hava Yolları Oyun Seti kalkış için hazır!

 

İki mikro bebek ve 19 aksesuar ile hayal güçleri uçuşa geçecek! Sevimli minik kedi açıldığında çok katlı bir uçak ortaya çıkıyor. Pilot, yolcu veya her ikisi de olabilirsiniz. Bebekler bagajları baş üstündeki bölmelere yerleştirebilir, cam kenarındaki bir koltuğa oturabilir veya tuvaleti kullanabilir. Kemerlerinizi bağlayın, eğlence başlamak üzere!

 

Gerçek bir uçaktaki gibi yiyecek arabasıyla içecek veya ikram servisi yapın. Ana kabinde parti havası var! Sahnede tatlı şarkılar söyleyin, gitar grubu oluşturun veya DJ kabininde parçalar çalın. Yavru kedicik eğlenceyi salıncağından izlemeye bayılıyor. Bebekler ve yavru kedicik, bagajlarını teslim almadan önce dönen sahne üzerinde eğlenebilir. Gitme zamanı geldiğinde seti katlayarak oyun eğlencesini istediğiniz yere taşıyın. Uçak iniş yaptığında bagajınızı almak için dönen teslim noktasına gidin. Özellikle seyahat etmeyi seven 4 yaş ve üzeri çocuklar için idealdir.

 

Çocukların merak duygusunu besleyen Polly Pocket Minik Kedi Hava Yolları Oyun Seti, aynı zamanda onların yaratıcılıklarının ve oyun kurma becerilerinin gelişmesine de katkı sağlar. Mini figürler ile birbirinden eğlenceli oyunlar oynayabilir ve kendi hikayelerini oluşturabilirler. Çocukların arkadaşları ile oynayacakları oyunlar sosyalleşmelerine katkı sağlar.

 

Kutu içerisinde; uçak, 2 adet mikro bebek ve yavru kedi gibi 19 aksesuar bulunmaktadır.

 

Kutu ölçüsü: 28 x 11,5 x 31,5 cm

 

Ağırlık: 1,000 kg

Yeni Gelenler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR