Fisher Price Sesli ve Işıklı Eğlen ve Öğren İlk Arabam HYR91 (MATELLHYR91)

İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺2.979,90(KDV Dahil)
İndirimli : ₺2.388,90(KDV Dahil)
Barkod : 0194735254696

 

Normal koşullarda : Sipariş tarihiniz itibariyle 24 SAAT  içerisinde kargo yapılmaktadır.

 

Tahmini Kargo Tesimatı : Normal şartlarda 1-3 iş Günüdür. Bazı uzak bölgerlerde süreler değişebilmektedir.

 

  Vade Farkı İle 9 Taksite Kadar Ödeme Ayrıcalığı

Bebeğiniz, Fisher Price'ın Eğlen ve Öğren İlk Arabam oyuncağında direksiyona geçerek öğrenme eğlencesini son sürat yaşayabilir. Araba temalı bu elektrikli oyun merkezi heyecan verici ışıklar, müzikler ve sesleriyle birçok aktivite sunarak bebekleri emeklemeye ve keşfetmeye teşvik eder. Işıklı ön panel, 9 düğmeli tuş takımı, korna ve hareketli direksiyonun dahil olduğu gerçekçi tasarımıyla, yürüme çağındaki çocukları taklit oyunlarına teşvik ederken 150'den fazla şarkı, ses ve cümle seslendirir. 3 farklı Yaşa Göre Gelişim seviyesiyle bebeğiniz büyürken öğrenme eğlencesine devam eder.

 

Bebekler ve yürüme çağındaki çocukların her yöne emekleyebilmesi için 360 derece dönebilen, taklit oyunlarına ilham veren araba temalı elektrikli aktivite merkezi ve eğitici oyuncak tüm minikler için geliyor! 3 farklı Yaşa Göre Gelişim seviyesi alfabeyi, 1'den 10'a kadar saymayı, şekilleri ve daha fazlasını öğreten 150'den fazla şarkı, ses ve cümle içerir. Dil seçmek için dünya düğmesini kullanın. İngilizce, Türkçe veya Yunanca dilleri arasında seçim yapabilirsiniz.

 

Gerçekçi tasarım: Işıklı ön panel, 9 düğmeli tuş takımı ile eğlenceli ışıklar, müzik ve sesleri etkinleştiren hareketli direksiyon ve kornaya çocuklar bayılacak. Tuş takımı, tıklamalı vites, kilit sistemi, tekerlek kolu, tıklamalı akü göstergesi ve 3 bloklu şekil sıralama bagajı gibi uygulamalı aktiviteler miniğinizi bekliyor.

 

Bebekler ve yürüme çağındaki çocukların ince motor becerilerini güçlendirmeye yardımcı olur, çocukları emeklemeye ve erken yaşta canlandırma oyunları oynamaya teşvik eder, sebep ve sonuç ilişkisini öğretir. Bebekleri hem oturmaya hem de boyun ve karın kaslarını güçlendirmeye yardımcı olan heyecan verici aktiviteleri keşfetmeye teşvik eder.

 

Kutu içerisinde; aktivite merkezi ve 3 adet şekilli blok bulunmaktadır.

 

Ürün; 3 x 1,5V AA pil ile çalışmaktadır. Piller kutuya dahildir.

 

Kutu ölçüsü: 38 x 28,5 x 50 cm

 

Ağırlık: 1,040 kg

Yeni Gelenler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR